2022. március 14., hétfő

filmek


Valan (2019): Tűrhető film, csak eléggé kiszámítható és a látvány is olyan... ismerős.


The Little Things (2021): Ez egész jó kis krimi volt, de ennek jót tett, hogy lezárták amennyire le akarták, nem lett teljesen elszállt.


Train to Busan (2016): Akartam egy kis horrorosat, ez már rég a listán volt, egész jó, aki szereti a zombi témát, annak ajánlott, aki a koreai filmeket szereti, azoknak is.


Ammonite (2020): Érdekes film, szinte teljesen kimarad a főszereplőnő tudományos munkássága, helyette spekulálnak egyet a szexualitásáról, de azt meg kell jegyezni, hogy a szerető valójában 12 évvel idősebb volt, mint 12 évvel fiatalabb, ahogy a filmben megjelenik, szóval hogy mi a valóság, az jó kérdés. Azért nézhető.


The Secret of Happiness (2018): Ez egy román film, elég tűrhető, végre a hang sem borzalom, ami hasznos, mert az egész filmben három ember beszélget. Maga a beszélgetés néha kicsit túl szájbarágós, néha nem realisztikus, de azért hihető valamennyire.


Kingdom of Heaven (2005): Fogtak egy történelmi alakot, megváltoztatták a fiatalkorát, gondolom egyszerűsítés céljával, de ez lett a film leguncsibb első órája, bele is aludtunk, utána egy fikarcnyit javul, de nem egy jó film, nem ajánlom, mert annyira telenyomták klisékkel, hogy a Jeruzsálem feladásának wikipédia oldalának olvasása is több érzelmet vált ki mint ez a híg szósz. Nem egy Gladiátor, az biztos. Ja igen, a hbo-n egy 138 perces változat volt, ami nem a 194 perces jó változat állítólag és még csak nem is a 144 perces mozi változat, amit én anno nem mentem el megnézni, mert hallottam, hogy híg szósz, most sem kellett volna neki esélyt adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Working with AI in real life

People can encounter and use AI in their work in many different ways. Here are three common examples: You can work as a professional who has...